HOTEL LAJTA PARK

B&B LAJTA PARK

LAJTA GARDEN

Megközelíthetőség

HU-9200

Mosonmagyaróvár 
Vízpart utca 6
 
GPS: N: 47.87408° E: 17.26999°
 

A Hotel Lajta Park a régió három fővárosa - Bécs (90 km), Pozsony (30km), Budapest (160 km) által bezárt háromszög középpontjában, Mosonmagyaróváron helyezkedik el. Az osztrák, szlovák határtól mindössze 10 km-re. Városunk földrajzi helyzetének, s kiváló infrastruktúrájának köszönhetően mind személygépkocsival mind tömegközlekedési eszközökkel könnyen, gyorsan megközelíthető. 
 
Mosonmagyaróvár szívében, mégis csendes, nyugodt környezetben, a Lajta partján található szállodánk. A város nevezetességei, múzeumai, szórakozóhelyei, sétáló utcája, vásárlási lehetőségei gyalogosan is könnyedén elérhetők.
 
Pozsony 30 km 
 • Autóval: Az autópályán a rajkai határátkelőhelyig (kérem, ne felejtse el, hogy autópálya matrica szükséges (20 km). A határ átlépése után autóúton Bezenyén át Mosonmagyaróvárra jut.
 • A reptérről a hotel igény esetén biztosítja a transzfert.
 
Bécs 60 km
 • Autóval: Az A4 autópályán a hegyeshalmi határátkelőhelyig, 60 km (autópálya matrica kötelező), a határ átlépése után az M1 autópályán a mosonmagyaróvári kijáratig. (kérem ne feledje, autópályamatrica szükséges mindkét országban)
 • Vonattal: CAT gyorsvasúttal eljut egészen a Wien-Mitte-ig, itt szálljon át 3-as metróra a Westbahnhof-ig (Nyugati pályaudvar). Részletes menetrend információt a www.elvira.hu illetve a www.oebb.at alatt talál.
 • A reptérről a hotel igény esetén biztosítja a transzfert.
 
Budapest 160 km
 • Autóval: Az M1 autópályán a mosonmagyaróvári kijáratig (160 km).Autópálya matrica kötelező!
 • Vonattal: A terminál 1-ről a 93-as, a terminál 2-ről a 200-as busz elviszi a Kőbánya-Kispest metróállomásig. Itt szálljon át a kék metróra (M3), majd a Deák téren szálljon át a piros metróra (M2) egészen a Keleti pályaudvarig. A vonatok Mosonmagyaróvárra innen indulnak. Részletes menetrend információt a www.elvira.hu alatt talál.
 • A reptéri minibusz is rendelkezésére áll Budapesten belül. Ára: 2.500,- Ft/személy
 • A reptérről a hotel igény esetén biztosítja a transzfert.
 
Mosonmagyaróváron belül
 • Az M1-es autópályáról lehajtva a városba érkezve az első jelzőlámpánál forduljon balra. A Kossuth Lajos úton egyenesen tovább a következő jelzőlámpáig, itt haladjon tovább enyhén balra a Kórház épülete (sárga épület) mellett, majd a következő lámpánál forduljon jobbra, majd a zebra után  ismételten jobbra. Itt a bal oldalon látja a KG Dental sárga épületét. Az épületegyüttes előtt a (Rokko cipőbolt előtt) forduljon be balra, hotelunk parkolójába.
 • Amennyiben rendelkezik GPS készülékkel, kérem üsse be a Kórház  utca 6. számot GPS: N: 47.87408° E: 17.26999°, így találja meg legkönnyeben hátsó bejáratunkat, saját parkolónkat.
 • A vasútállomásról az 1, 1Y, 4 -es autóbusszal az Evangélikus templom megállóig. Innen pedig gyalogosan 3 perc a Kórház utca felőli bejárat, a KG Dental Kft. (fogászat) épülete felől.
 
 
 
© 2018 - Hotel Lajta Park
X-Meditor Kft.