HOTEL LAJTA PARK

B&B LAJTA PARK

LAJTA GARDEN

Programok

Kiállítás

KORTÁRS MŰVÉSZETI PANORÁMA – KOMP 2017
FLESCH KÖZPONT
Április 7-május 2.

Az idén hetedik évfolyamát kezdi meg a KOMP – Kortárs Művészeti Panoráma. A művészeti kezdeményezés az elmúlt hét év alatt olyan kiállítás-sorozattá nőtte ki magát a régióban, amely a benne résztvevő kiállító művészeknek rangot jelent.
A KOMP további állomásai Győr, továbbá Szlovákiában Somorja, Dunaszerdahely és Pozsony.
A tárlat május 2-ig látogatható, hétfőtől péntekig, naponta 14-18 óráig.

Színház

NEIL SIMON: NŐI FURCSA PÁR
FLESCH KÖZPONT
Április 13. csütörtök 19 óra

Orfeum bérlet.
Vígjáték két felvonásban a Veres 1 Színház előadásában. „A csajoké a terep.”
A barátság fontos dolog; akkor is, ha az ember férjnél van, hát még, ha válik! Milyen jó is, ha van egy barátnő, aki összeszed bennünket, amíg összeszedjük magunkat, akire főzhetünk, akinek átrendezhetjük a lakását – még ha nem is éhes, és egyenesen rühelli a rendet. Vagyis a barátság arra is jó, hogy megtudjuk, hogy néha egyáltalán nem lehet minket elviselni… és nem is biztos, hogy mindenben a férfiak a hibásak… Akár röhögni is lehetne azon, hogy egyikünk sem könnyű eset…
A klasszikus darabról van szó, amelyet Jack Lemmon és Walter Matthau alakításával zárhattunk a szívünkbe. A szerző csavart a történeten és megalkotta a női változatot. Főhősei semmiben sem egyeznek, mindenen összekapnak, mégis egymásra vannak utalva: igazi barátnők. Megpróbálnak kilépni az elfuserálódott élet mindennapos szürkeségéből: a két nő a házban lakó, vacsorameghívásuknak eleget tevő, jóképű spanyol testvérpárral vigasztalódik…
Nemre és korra való tekintet nélkül, mindannyian magunkra ismerhetünk ebben a fergeteges vígjátékban, amely briliáns szellemességével és mindannyiunk számára ismerős, bohózatba illő konfliktusaival méltó párja az eredeti verziónak.
Szereplők: Xantus Barbara (Olive Madison),  Zorgel Enikő (Florence Unger), Mészáros Árpád Zsolt (Manolo Costazuela), Gerner Csaba (Jesus Costazuela), Szilágyi Annamária (Mickey), Borbás Erika (Renee), Steinkohl Erika (Vera), Miklós Kriszta (Sylvie)
Díszlet-jelmez: Gedeon Boróka. Rendező: Janik László.
A bérletes előadásra már csak lépcsőjegyek kaphatók

Koncertek

A MOFÉM ZENEKAR TAVASZI HANGVERSENYE
FLESCH KÖZPONT
Április 22. szombat 18 óra

A Mofém Fúvószenekar tavaszi hangversenye. Vezényel: Farkas Mihály. Konferál: Vitéz Vilmos. A műsorban közreműködnek: a Nyúli Majorette Csoport (Művészeti vezető: Bán Csabáné), a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola tánccsoportja (Koreográfus: Sebestyén Bálint), és az En l’air tánccsoport (Művészeti vezető: Csonka Réka Orsolya). Belépés díjtalan, adományokat köszönettel elfogadjuk.

SÁRARANY ZENEKAR KONCERTJE ÉS TÁNCHÁZA
FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ
Április 22. szombat 19 óra

A NKA támogatásával induló sorozatunkban, az ifjú népzenész generáció képviseletében lépnek színpadra. Hat állandó tagból álló népi vonós banda (hegedűk, brácsa, bőgő, harmonika, cimbalom, ének), s a zenészek szinte mindannyian a Zeneakadémia hallgatói. Egész évben táncházak, táncos műsorok, koncertek, fesztiválok muzsikusai, zeneoktatás szervezői, lebonyolítói. Név szerint: Takács Rita, Radák Márton, Sárközi-Lindner Zsófia, Sárközi Áron, Zimber Ferenc, Dénes Ábel. A koncert után Radák János bukovinai táncokat fog tanítani.

NÁRAY ERIKA ÉS A BUDAPEST JAZZ ORCHESTRA
IFJÚSÁGI JAZZ-BEAVATÓ KONCERT - RENDHAGYÓ ÉNEKÓRA
FLESCH KÖZPONT
Április 25. kedd 14 óra

Műsoron: jazz slágerek, film- és rajzfilm zenék.
A program fő célja az „aha-élmény”, hogy a gyerekek ráébredjenek, ők már hallottak jazz-t, és tetszett is nekik, csak nem tudják, hogy „az az”,hiszen egy big band előadásában fülbemászó, populáris, a nagyközönség számára is befogadható zenei élmény. A produkció által tükröt tartanak a fiatalok elé, hogy ők ismerik már ezt a műfajt, csupán keveset tudnak róla. A 80 perces előadás egy izgalmas, interaktív koncertélmény minden zenekedvelő számára.
A koncertre felsős és középiskolás csoportok jelentkezését várjuk. A tanulók és pedagógusok számára a belépés díjtalan!

NÁRAY ERIKA ÉS A BUDAPEST JAZZ ORCHESTRA - FLESCH KÖZPONT
Április 25. kedd 19 óra

Ella Fitzgerald, a jazz nagyasszonyának legnagyobb slágereivel várják az érdeklődőket. A turné mosonmagyaróvári vendége Szolnoki Péter lesz. Jegyek a Flesch Központ Jegypénztárában válthatók 3.500 forintos áron. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 Forrás:  Szervezők

 

 

Futura mosonmagyaróvár

http://www.futuramoson.hu/hu

Nyári nyitvatartás: 2017. április 1. - 2017. november 5.
 
minden nap                                        10:00-18:00
 
 Téli nyitvatarás: 2017. november 6. - 2018. március 28.
 
hétfő, kedd, szerda zárva
csütörtök, péntek, szombat, vasárnap 10:00-18:00  

Jegypénztár zárása 17:30 órakor!


 

A Díjlovagló Verseny szervezői sok szeretettel várnak minden kedves lóbarátot 2017. április 22-23. között Máriakálnokon. A belépés díjtalan!

Nézd testközelből a lovassportok királynőjét, a díjlovaglást! A díjlovas bemutató a ló és lovas közötti tökéletes harmóniát és összhangot mutatja be. A leglátványosabb formája az úgynevezett Zenés Kűr, ahol zenével összhangban mutatják be csodálatos gyakorlataikat lovaikkal a lovasok.

 

Quimby Koncert 2017. MÁJUS 13. 

Wittmann park

 

 

 

 

 

 
 
 
© 2018 - Hotel Lajta Park
X-Meditor Kft.